Transformation towards the next generation

Beste Groenterestaurants van de Benelux 2017. De genomineerden zijn bekend.

Posted on 01 mrt 2017 in Publicatie | 0 comments

image003

Vier restaurants uit Nederland, vier uit Wallonië en vier uit Vlaanderen dingen mee naar de titel van Beste Benelux Groenterestaurant 2017. Dat besliste een professionele jury onder leiding van Groentekok Frank Fol met medewerking van Gault&Millau. Het is al de 8ste maal dat de wedstrijd wordt georganiseerd

GENOMINEERDEN voor NEDERLAND:
Restaurant  Pollevie – S’Hertogenbosch - www.pollevie.nl
Restaurant  De Dyck – Kaag en Braasem - www.dedyck.nl
Restaurant  Elea – Rijswijk - restaurantelea.nl
Restaurant  De Havixhorst – De Schiphorst - dehavixhorst.nl/restaurant

De jury zal vanaf nu samen met De Groentekok de genomineerde restaurants bezoeken. Daarna zal de jury 1 winnaar uit elke regio kiezen. Maar er zijn ook speciale prijzen voorzien voor bijzondere groenterestaurants. Zo zijn er speciale prijzen voor het restaurant met het hoogste percentage groenten en fruit, het restaurant met de beste smaak en gezondheid, het restaurant dat de beste communicatie rond groenten en fruit heeft, het beste vegetarische restaurant en het restaurant dat de lekkerste groentegerechten voor kinderen serveert.

De selectie gebeurt zeer nauwgezet op basis van de filosofie Denk Groenten! Denk Fruit! Daarnaast is er voor alle restaurants ook een interne quotering op basis van “radijzen”. Hoe meer radijzen een restaurant verzamelt, hoe meer het aanspraak kan maken op de titel.

De publieksstemmen gelden voor 25% van de finale beslissing. Op de website kunnen alle ervaringen bij de geselecteerde en andere groenterestaurants worden gepost. Op 1 mei zullen winnaars bekendgemaakt worden tijdens groots evenement te Brussel.

STEM OP UW FAVORIETE RESTAURANT: http://weresmartworld.com/genomineerde-restaurants-beste-groenterestaurant-2017

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>