Transformation towards the next generation

De Beste Groenterestaurant van Nederland

Posted on 12 jun 2017 in Publicatie | 0 comments

Het Beste Groenterestaurant van Nederland 2017 is restaurant Pollevie in Den Bosch. Chef Martin Berkelmans en zijn team van restaurant Pollevie kregen de prijs uitgereikt door voormalig winnaar Luc Kusters van restaurant Bolenius.

Schermafbeelding 2017-06-12 om 15.55.11

De winnaar is beoordeeld door een professionele jury in samenwerking met Gault&Millau Benelux en de klanten van de restaurants. Tijdens de beoordeling van de restaurants wordt vooral rekening gehouden met het percentage groenten en fruit dat in de maaltijd wordt verwerkt, de smaak en originaliteit van de gerechten en de structuur van de ingrediënten. Daarnaast zijn belangrijk de presentatie, de natuurlijke kleuren en een goede communicatie rond het gebruik van groenten en fruit.

De jury stond onder leiding van Frank Fol (We’re Smart World) en Jack Stroeken (Ekomenu). Vanaf 2018  wordt de Beste Groenterestaurant verkiezing behalve in Nederland, België & Luxemburg ook gehouden in: Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika en Australië.

De detailhandelsprijzen voor meest creatieve groente- en fruitwinkel ging naar EETidee in Den Haag. De prijs voor meest creatieve online winkel ging naar Ekoplaza met de zeer informatieve Ekoplaza-app.

Meer informatie over de verkiezing: http://weresmartworld.com/nl/de-wedstrijd-beste-groenterestaurant-van-de-benelux-2017

Meer informatie over restaurant Pollevie: https://www.pollevie.nl/

Meer informatie over de genomineerden:

Restaurant De Dyck – Woubrugge – http://www.dedyck.nl/

Restaurant De Havixhorst – De Schiphorst – https://dehavixhorst.nl/

Restaurant Pollevie – Den Bosch – https://www.pollevie.nl/

Restaurant Elea – Rijswijk – https://restaurantelea.nl/

 

Meest creatieve Groenten&Fruit BIO Online winkel – Benelux 2017:

Ekoplaza APP – https://www.ekoplaza.nl/pagina/online-bestellen75

Blauwe bakjes_0273

Meest creatieve Groenten&Fruit winkel – Nederland 2017:

EETidee, Den Haag – http://koot.eet-idee.com

 

LOGO WE'RE SMART + WWW VECTOR

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>