Transformation towards the next generation

BeGood& 70:20:10

Posted on 16 sep 2014 in Educate, Program | 0 comments

image00270% leren we door te werken en te ervaren, 20% via feedback en coaching en slechts 10% via trainingen en cursussen. Morgan McCall van het Center for Creative Leadership (CCL) wordt gezien als de grondlegger van dit leer- en ontwikkelmodel. En het werkt in de praktijk. ‘De werkplek is de beste universiteit ter wereld’ (Ingvar Kamprad, oprichter IKEA).

Ronald Warmerdam van IMPACT on the Job heeft in zijn jarenlange ervaring als commercieel leidinggevende zelf ervaren hoeveel geld er wordt besteed aan die 10%! Met wat voor effect? Het gaat om die 70%, om blijvende impact bij verandertrajecten. Het ‘On the job’-begeleiden van medewerkers, leidinggevenden en teams is de sleutel tot duurzaam succes van organisaties:

  • Pragmatisch (hoe kan ik het zelf doen en blijven doen?)
  • Aansluitend bij de dagelijkse praktijk (wat leeft er écht?)
  • Resultaatgericht (wat levert het de medewerker, klant en organisatie op?)

IMPACT on the job is een voorbeeld van de ‘BeGood& participate’ aanpak: daadwerkelijk participeren in organisaties, op de werkvloer, met de mensen. Work goes on terwijl je verandert.

“Het veranderprogramma ‘Samen onze klant verrassen’ heeft veel energie opgeleverd. In korte tijd zijn we erin geslaagd om succesvol een nieuwe klantgerichte manier van werken te implementeren. De mensen zijn zelf het vliegwiel geweest in het realiseren van onze ambitie: meer loyale klanten en meer business”

Alles vanuit ons motto: Meer plezier en resultaat door vanuit eigen kracht te doen!
Contact: Ronald.warmerdam@impactonthejob.nl of info@begoodand.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>