Transformation towards the next generation

Ekomenu en Living the green life introduceren het Vegan menu

Posted on 13 jan 2017 in blog | 0 comments

EKOMENU en Sanne van Rooij van Living the Green Life introduceren samen het Vegan menu. Een 100% plantaardige maaltijdbox geschikt voor aanhangers van een plantaardige leefstijl. De recepten worden samengesteld door Sanne zelf. Haar missie is “plantaardig eten voor elke Nederlander superlekker, makkelijk en toegankelijk te maken”.

Sanne van Rooij (26) begon in 2014 met het delen van haar kleurrijke, plantaardige gerechten via haar Instagram account Beautyblends, waarmee ze in no-time meer dan 140.000 followers bereikte. De vraag naar haar vegan lifestyle en makkelijke plantaardige recepten was zo groot, dat al snel haar online platform Living the Green Life werd geboren; een website waar ze laat zien dat plantaardig eten geen uitdaging is, maar juist gezond, leuk en ontzettend lekker. Sanne schrijft over een plantaardige lifestyle voor LINDA en Glamour en werkt aan haar eerste boek dat in juni in de winkels zal liggen.

Het Vegan menu is het zevende healthy lifestyle menu van EKOMENU. Met haar personalized food aanpak wil EKOMENU aansluiten bij de trend naar gezonde voeding op maat. Het Vegan menu is er voor 3 en 4 maaltijden en is beschikbaar vanaf € 49,-. Het menu wordt landelijk thuisbezorgd of kan worden afgehaald bij 75 Ekoplaza’s verspreid over het land.

https://www.ekomenu.nl/veganistisch

sannevanrooij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>